Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy11g60kcal0.9g3.6g4.8g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen2.4g17kcal0g0g1.9g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g4.7g28kcal1g0.3g2.5g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g257kcal8g7.8g21.8g0g
Valittu annoskoko35g129kcal4g3.9g10.9g0g
Annoskoko puolitettuna18g64kcal2g2g5.5g0g
Arvot/100g100g369kcal11.5g11.2g31.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478