Kuorrutetut suklaamuffinit

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa munat joukkoon.

Sekoita kuiva-aineet keskenään.

Lisää ne ja maito taikinaan.

Sekoita tasaiseksi varovasti.

Rouhi tumma suklaa veitsellä ja sekoita taikinaan.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna muffinien jäähtyä kunnolla.

Vatkaa sillä aikana sulatettu valkosuklaa ja tuorejuusto sekaisin.

Pursota jäähtyneiden muffinien päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Sokeri2.6g11kcal0g2.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.8g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.5g12kcal0.4g2.5g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton1.9g6kcal0.4g0.2g0.4g0g
Tumma suklaa leivontaan (Fazer), annos 250g7.8g40kcal0.3g4.1g2.5g0.9g
Valkoinen leivontasuklaa (Fazer), annos 5g6.2g35kcal0.4g3.5g2.1g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton6.2g10kcal0.5g0.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g268kcal4.6g26.6g15.8g2g
Valittu annoskoko35g134kcal2.3g13.3g7.9g1g
Annoskoko puolitettuna17g67kcal1.2g6.7g4g0.5g
Arvot/100g100g386kcal6.6g38.2g22.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202302