Meksikolainen kasvisohratto

Pyöräytä sipuli- ja paprikasuikaleita muutama minuutti.

Sekoita joukkoon ohra, laakerinlehti, timjami, neilikat, chilijauhe ja tomaattimurska.

Lisää kuuma vesi.

Hauduta noin 20 minuuttia.

Lisää maissi ja isot valkoiset pavut.

Kurkista pataan välillä ja lisää tarvittaessa vettä.

Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Cherbourg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maissi, pirkka6.7g8.2kcal0.2g1.7g0.1g0.2g
Papu iso valkoinen, keitetty5.4g16kcal1.2g2.4g0.1g0g
Ohrasuurimo 6g19kcal0.5g3.8g0.1g0.5g
Soijarouhe, tumma, 30g7g23kcal3.5g2.1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen2.8g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Jalapeno (Pirkka), annos 190g1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.6g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g150kcal11g21.2g1.8g2.4g
Valittu annoskoko35g75kcal5.5g10.6g0.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna18g38kcal2.8g5.3g0.5g0.6g
Arvot/100g100g215kcal15.8g30.4g2.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245794