Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g11g14kcal2.5g0g0.4g0g
Porkkana 1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g7g0.4kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g14g3.5kcal0.2g0.6g0g0g
Basilika, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Oliiviöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g41kcal5.4g1.4g1g0.2g
Valittu annoskoko35g21kcal2.7g0.7g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g10kcal1.4g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g59kcal7.7g2g1.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305234