Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis23g25kcal4.9g0g0.7g0g
Porkkanaraaste 200g4.7g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)0.9g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Rypsiöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Hirvenjauheliha oma saalis3.5g3.9kcal0.8g0g0.1g0g
Porkkanaraaste 200g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g76kcal11.6g2.2g2g0.2g
Valittu annoskoko35g38kcal5.8g1.1g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g19kcal2.9g0.6g0.5g0.1g
Arvot/100g100g109kcal16.7g3.2g2.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307852