Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g2.8g10kcal0.2g2g0.1g0.2g
Kesäkurpitsa7g1.2kcal0g0.2g0g0g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)1.8g0.2kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 7g7.3kcal0.2g1.3g0.1g0.2g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)11g3.7kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)2.8g5.1kcal0.6g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g55kcal2.2g8.6g1g1g
Valittu annoskoko35g28kcal1.1g4.3g0.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g14kcal0.6g2.2g0.3g0.3g
Arvot/100g100g80kcal3.2g12.4g1.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=407349