Hirvikäristys perinteinen

Ruskista ensin voi paistinpannulla, lisää sitten lihapalat ja ruskista ne. Lisää pannuun tai pataan lihalle kaveriksi sipuli , maustepippuria maun mukaan ja kypsennä kypsäksi välillä hämmentäen.

Viimeiseksi lisätään suola.

Maku tarkistetaan.

Nesteeksi voit lisätä vettä tai vichyä mutta maku muuttuu.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 28g32kcal6g0g0.8g0g
Voi 2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Sipuli 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g106kcal12g0.4g6.2g0.2g
Valittu annoskoko35g53kcal6g0.2g3.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g27kcal3g0.1g1.6g0.1g
Arvot/100g100g152kcal17.2g0.6g8.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76196