Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk6.2g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 5.3g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Paprika punainen 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g6.2g11kcal1.2g0g0.6g0g
Ketsuppi, Heinz0.8g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g39kcal2.6g3g1.2g0.8g
Valittu annoskoko35g19kcal1.3g1.5g0.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g10kcal0.7g0.8g0.3g0.2g
Arvot/100g100g55kcal3.7g4.3g1.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019