Slaavilainen kanapata

Lisäksi rouhittua valkopippuria.

Paloittele kypsä broileri pienehköiksi paloiksi.

Lisää pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri, murskattu valkosipuli sekä kerma.

Anna kiehahtaa.

Lisää lopuksi smetana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 13g15kcal2.7g0g0.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 5.3g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika punainen 5.3g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi2.2g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Ruokakerma Valio 5%6.2g3.7kcal0.1g0.2g0.3g0g
Smetana, Valio, hyla3.1g12kcal0.1g0.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g72kcal6g2g4.2g0.4g
Valittu annoskoko35g36kcal3g1g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g18kcal1.5g0.5g1.1g0.1g
Arvot/100g100g103kcal8.6g2.9g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87162