Lihakastike

Ruskista lihat, laita ne kattilaan muhimaan "kerman"kera.

ruskista jauho margariinin kera pannulla.

Lisää kerman ja lihan sekaan.

Lisää lihaliemi ja vesi.

lisää ruskea kastike aines (itse halusin väri kastikkeeseen jonka takia laitoin vielä tätä) ja paseerattu tomaatti.

Anna hautua.

Lisää kasvikset.

Anna hautua lisää.

Maistelemalla lihaa tiedät milloin mielesi mukainen kypsyys.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1277 grammaa

Mempha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi8.2g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g6.8g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)5.5g9kcal0.2g0.2g0.8g0g
Pirkka marinoitu porsaanfileesuikale (Pirkka), annos 150g11g13kcal1.5g0.1g0g0g
Leivontamargariini Euroshopper1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.0.4g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Ruskea kastike (Euroshopper), annos 24g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g72kcal3.8g3g3.6g0g
Valittu annoskoko35g36kcal1.9g1.5g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna18g18kcal1g0.8g0.9g0g
Arvot/100g100g103kcal5.4g4.3g5.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=42761