Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 3.1g12kcal0.5g1.8g0.2g0.3g
Margariini 70%, keiju laktoositon 4.2g26kcal0g0g3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g11kcal0.3g2.1g0g0.1g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 3.1g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g3.9g2.2kcal0.3g0.2g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g3.1g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.3g1kcal0g0.3g0g0g
Raparperi 7.8g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g147kcal3.6g15.6g7.6g1g
Valittu annoskoko35g73kcal1.8g7.8g3.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g37kcal0.9g3.9g1.9g0.3g
Arvot/100g100g211kcal5.2g22.4g10.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201475