Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 31g68kcal5.4g0g5.2g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 54g123kcal10.2g0g9.2g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi77g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi13g46kcal0.8g9.9g0.2g0.3g
Kuohukerma,valio,2dl15g52kcal0.3g0.5g5.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen7.7g2.5kcal0.3g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Voi 2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Kaali, valkokaali116g24kcal1.4g3.9g0.2g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana680g682kcal37.6g31.8g44.6g6.2g
Valittu annoskoko340g341kcal18.8g15.9g22.3g3.1g
Annoskoko puolitettuna170g171kcal9.4g8g11.2g1.6g
Arvot/100g100g100kcal5.5g4.7g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433978