Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 79g26kcal0.5g4.4g0.2g2g
Sokeri 45g184kcal0g45.2g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g32g111kcal0.5g28.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 69g86kcal7.6g0.2g6.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 64g219kcal6.5g44.6g0.8g2.2g
Grahamjauho 13g42kcal1.3g7.7g0.3g1.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Leivinjauhe 2.5g4.5kcal0.1g1g0g0g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g7.6g25kcal0.6g4.7g0.1g1.5g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 26g180kcal0g0g20.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana680g1780kcal34.2g278.6g56g14g
Valittu annoskoko340g890kcal17.1g139.3g28g7g
Annoskoko puolitettuna170g445kcal8.6g69.7g14g3.5g
Arvot/100g100g262kcal5g41g8.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=443604