Kinkkupiirakka KARPPI pellillinen

Pohja:
Nypi voi, jauhot ja leseet keskenään.

Lisää kylmä vesi ja juustoraaste ja sekoita.

Levitä taikina pellille ja paista n.10 min 225astetta uunin alimmalla tasolla.

Täyte:
Kuullota suikaloitu purjo ja paprika.

Lisää kinkku.

Laita täyte pohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, kerma, muna ja mausteet: 1/2 tl suolaa ja 3tl pippurisekoitusta.

Lisää täytteen päälle.

Lisää vielä juusto.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n.20min.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 32g232kcal0.4g0.1g26g0g
Ruisjauho Pirkka48g146kcal4.7g29.3g1g7.2g
Vehnälese, Liperin mylly32g46kcal4.8g2.9g1.8g17.6g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima64g250kcal18.6g0g19.2g0g
Vatajan Ylikypsä kinkku (Vataja), annos 15g32g30kcal5.7g0g0.8g0g
Paprika punainen 16g4.7kcal0.2g0.7g0.1g0.3g
Purjosipuli 16g3.7kcal0.3g0.4g0g0.3g
Ranskankerma, Milbona32g93kcal0.7g1g9.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 32g106kcal0.6g1g11.2g0g
Kananmuna kuoreton 26g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana680g1898kcal78.6g71g144.8g50.8g
Valittu annoskoko340g949kcal39.3g35.5g72.4g25.4g
Annoskoko puolitettuna170g474kcal19.7g17.8g36.2g12.7g
Arvot/100g100g279kcal11.6g10.4g21.3g7.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260733