Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 24g90kcal4.5g2.7g5.3g7.4g
Sokeri 190g769kcal0g189.4g0g0g
Siirappi 16g49kcal0g12g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 81g268kcal1.6g2.4g28.4g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 23g161kcal0.2g0.1g18.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.1g24kcal0g6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana680g2723kcal12.6g425.2g103.8g14.8g
Valittu annoskoko340g1362kcal6.3g212.6g51.9g7.4g
Annoskoko puolitettuna170g681kcal3.2g106.3g26g3.7g
Arvot/100g100g401kcal1.9g62.5g15.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297