Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Hunaja 9g31kcal0g7.6g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g31g3.4kcal0.3g0.5g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g8.8g0.4kcal0g0g0g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 31g71kcal4.4g0.5g5.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 109g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 109g167kcal21.1g0g9.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana681g622kcal53.4g22.2g34.8g1.2g
Valittu annoskoko340g311kcal26.7g11.1g17.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna170g155kcal13.4g5.6g8.7g0.3g
Arvot/100g100g91kcal7.8g3.3g5.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176258