Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)99g79kcal3.4g11.9g2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 99g45kcal3g4.8g1.5g0g
Kananmuna kuoreton 66g93kcal8.2g0.2g6.7g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala60g190kcal8.9g35.1g1.5g6g
Ruokasuola jodioitu 2.8g0.1kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g12g88kcal0g0g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana680g1000kcal47.2g105.4g43g12g
Valittu annoskoko340g500kcal23.6g52.7g21.5g6g
Annoskoko puolitettuna170g250kcal11.8g26.4g10.8g3g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.5g6.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979