Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino47g159kcal10.8g24.8g1.7g2.8g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g4.7g5.3kcal0g1.1g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl47g18kcal0.5g4.2g0g0g
Sokeri 1.3g5.1kcal0g1.2g0g0g
Rypsiöljy 8.8g77kcal0g0g8.8g0g
Basilika, tuore 3.1g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g39g96kcal7g0.2g7.4g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g78g16kcal0.5g2.6g0.2g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 109g14kcal1.2g1.1g0.2g1.3g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana680g787kcal40.4g71g36.6g8.4g
Valittu annoskoko340g393kcal20.2g35.5g18.3g4.2g
Annoskoko puolitettuna170g197kcal10.1g17.8g9.2g2.1g
Arvot/100g100g116kcal5.9g10.4g5.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565