Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)26g71kcal7.9g0g4.5g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen30g6kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g75g278kcal6.4g47.2g7.1g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g93g32kcal0.9g6.3g0.5g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana680g1114kcal69.2g110.8g44.4g4g
Valittu annoskoko340g557kcal34.6g55.4g22.2g2g
Annoskoko puolitettuna170g279kcal17.3g27.7g11.1g1g
Arvot/100g100g164kcal10.2g16.3g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=85768