Lihamakaroonilaatikko, pieni

Keitä 4dl makaronia ja paista 400g jauheliha.

Lisää sipuli jauheliha joukkoon paistamisen loppupuolella.

Mausta oman maun mukaan.

Tee munamaito 4,5dl maitoa ja kaksi munaa.

Lisää suola ja pippuri.

Rasvaa vuoka ja sekoita ainekset vuokaan.

Paista uunin alatasolla 200 asteessa yksi tunti.

Syö ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn paras makarooni, 100g33g115kcal4.2g22.9g0.6g1.1g
Atria kevyt jauheliha175g298kcal33.3g0g17.5g0g
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 109g29kcal3.6g3.4g0g0g
Becel kevyt kasvirasvalevite 38% omega 3&6, annos 10g1.1g3.8kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana681g953kcal87.6g52.8g41.4g2.2g
Valittu annoskoko340g477kcal43.8g26.4g20.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna170g238kcal21.9g13.2g10.4g0.6g
Arvot/100g100g140kcal12.9g7.8g6.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147507