Syysillan lämmike Tomaattinen chili-makkarakeitto

1. Pilko juurekset ja makkara.

Silppua sipuli.

2. Kuullota sipuli ja makkara rypsiöljyssä (esim.

siinä kattilassa, jossa aiot valmistaa keiton)
3. Kaada vesi kattilaan ja anna seoksen kiehahtaa.

Lisää tämän jälkeen tomaattimurska ja kiehauta seos uudelleen.

4. Lisää juurekset kattilaan.

Kun keitto on kiehunut jonkin aikaa ja perunat ovat lähes kypsiä (n. 15 - 20 minuuttia), pienennä lämpöä ja anna keiton muhia hissukseen.

Kun perunat ovat kypsiä, käännä levy pois päältä ja anna keiton oleutua vielä vartin verran.

5. Nauti esim.

patongin tai ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi146g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)54g19kcal0.5g3.7g0.3g0.8g
Peruna, vanha, kuorittu 74g56kcal1.4g11.5g0.1g0.7g
Sipuli 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana 13g4.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Lanttu 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Wilhelm chili-sulatejuusto (Atria), annos 100g28g73kcal3.4g0.6g6.2g0g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Rypsiöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana681g360kcal11.4g35.2g17.6g4.4g
Valittu annoskoko340g180kcal5.7g17.6g8.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna170g90kcal2.9g8.8g4.4g1.1g
Arvot/100g100g53kcal1.7g5.2g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386585