Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa44g12kcal0.3g2.3g0.1g1.1g
Peruna (vanha, kuorittu)88g72kcal1.6g15.4g0.1g0.9g
Paprika, punainen66g17kcal0.6g3g0.3g1.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Jauheliha, sika-nauta 88g194kcal15.3g0g14.9g0g
Heinz ketsuppi11g11kcal0.1g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana681g637kcal37.2g51.2g31g8g
Valittu annoskoko341g319kcal18.6g25.6g15.5g4g
Annoskoko puolitettuna170g159kcal9.3g12.8g7.8g2g
Arvot/100g100g94kcal5.5g7.5g4.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=6926