Kaalipata

Ruskista jauheliha ja lisää sipuli.

Anna sipulien pehmetä.

Lisää kaali, vesi ja lihaliemikuutio.

Anna hautua miedolla lämmöllä noin 40 min. Lisää mausteita maun mukaan (aromisuola, meirami, valkosipuli yms).

Tarjoile sellaisenaan tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Monafiina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali112g24kcal1.3g3.8g0.2g2.4g
Jauheliha, sika-nauta 51g113kcal8.9g0g8.7g0g
Sipuli 26g7.7kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana681g318kcal21.2g10.2g21.2g5.6g
Valittu annoskoko341g159kcal10.6g5.1g10.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna170g80kcal5.3g2.6g5.3g1.4g
Arvot/100g100g47kcal3.1g1.5g3.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324375