Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g94g328kcal12.3g65g1.6g3g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)94g84kcal15.3g1.3g2.1g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g75g64kcal1g3.3g5.2g0.2g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa38g112kcal8.6g0g8.6g0g
Persilja 1.5g0.4kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 1.9g5.2kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 9g83kcal0g0g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana681g1367kcal75.4g143.2g54.2g8.4g
Valittu annoskoko341g684kcal37.7g71.6g27.1g4.2g
Annoskoko puolitettuna170g342kcal18.9g35.8g13.6g2.1g
Arvot/100g100g201kcal11.1g21g8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91686