Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g101g61kcal1.5g13.2g0.1g0.9g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g28g38kcal3.1g3.7g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 141g89kcal4.2g6.8g4.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)42g53kcal4.6g0.1g3.8g0g
Juustoraaste emmental punaleima11g44kcal3.3g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana682g579kcal33.8g49.2g26.6g2.4g
Valittu annoskoko341g290kcal16.9g24.6g13.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna171g145kcal8.5g12.3g6.7g0.6g
Arvot/100g100g85kcal5g7.2g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294915