Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto113g214kcal8.8g3.8g18g0g
Katkarapu, rainbow141g141kcal32.4g0g1.3g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g85g89kcal3g17.1g0.8g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana682g887kcal88.4g41.8g40.2g3.4g
Valittu annoskoko341g444kcal44.2g20.9g20.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna171g222kcal22.1g10.5g10.1g0.9g
Arvot/100g100g130kcal13g6.1g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387265