Koskenlaskijan soppa

Keitä valmiita peruna ja keittojuureksia kalaliemikuutioilla noin puolisen tuntia.

Lisää sei ja keitä toiset puolisen tuntia.

Lisää pilkottu Koskenlaskija, älä anna kiehua.

Älyttömän hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rainbow seiti(100g)56g45kcal10.7g0g0.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g35g99kcal6.7g0g7.7g0g
Peruna ja keittojuurekset, pakaste (Rainbow), annos 750g106g169kcal1.7g12.7g0.2g2.1g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g2.8g7.3kcal0.3g0.7g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana682g640kcal38.8g26.8g16.8g4.2g
Valittu annoskoko341g320kcal19.4g13.4g8.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna170g160kcal9.7g6.7g4.2g1.1g
Arvot/100g100g94kcal5.7g3.9g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=426455