Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 308g682kcal53.9g0g52.4g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 539g1226kcal102.4g0g91.6g0g
Sipuli (kuorittu)231g62kcal3g11.1g0.5g3.9g
Lihaliemikuutio Maggi7.7g22kcal0.7g0.5g1.8g0g
Vesi770g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi131g458kcal7.9g99.5g2.2g3g
Kuohukerma,valio,2dl154g524kcal3.1g4.6g53.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen77g25kcal2.5g3.8g0g0g
Suola, annos 3g4.6g0kcal0g0g0g0g
Voi 23g168kcal0.3g0.1g18.8g0g
Kaali, valkokaali1155g244kcal13.9g39.3g2.3g24.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6800g6821kcal375.4g317.8g447g62.4g
Valittu annoskoko3400g3411kcal187.7g158.9g223.5g31.2g
Annoskoko puolitettuna1700g1705kcal93.9g79.5g111.8g15.6g
Arvot/100g100g100kcal5.5g4.7g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433978