Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1200g8760kcal12g12g960g0g
Kananmuna kuoreton 1760g2511kcal220g5.3g180.4g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g160g632kcal2.9g155.2g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)56g5.6kcal0.8g0g0.3g47.6g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton192g614kcal44.4g20.2g39.9g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka32g128kcal0g31.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6800g25301kcal560.2g448.8g2361.2g95.2g
Valittu annoskoko3400g12650kcal280.1g224.4g1180.6g47.6g
Annoskoko puolitettuna1700g6325kcal140.1g112.2g590.3g23.8g
Arvot/100g100g372kcal8.2g6.6g34.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311546