Vaniljainen omanapiirakka ala Tuula

Nypi rasva, sokeri (1,5 dl) ja kuivat aineet keskenään.

(vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri).

Sekoita joukkoon yksi muna.

Kääri kelmuun ja laita jääkaappiin tunniksi.

Sekoita jugurtti ja kaksi munaa sekä sokeria ½ dl. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoihin.

Sekoita perunajauhot (marjojen) omean kssa.

Lisää omenat (tai marjoista 1/3 osa) piirakan pohjalle.

Valuta päälle jogurttiseos (ja loput marjat) Paista 200 astetta n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen374g2694kcal0g0g299.3g0g
Sokeri 424g1721kcal0g423.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 486g1669kcal49.6g340.5g5.8g17g
Leivinjauhe 13g22kcal0.6g4.7g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 412g587kcal51.4g1.2g42.2g0g
Vaniljajogurtti laktoositon (Valio), annos 100g873g742kcal30.6g113.5g18.3g8.7g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 748g289kcal1.2g61.1g0.7g11.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 50g167kcal0g40.7g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6800g15942kcal266.8g2010.2g732.6g75.4g
Valittu annoskoko3400g7971kcal133.4g1005.1g366.3g37.7g
Annoskoko puolitettuna1700g3986kcal66.7g502.6g183.2g18.9g
Arvot/100g100g234kcal3.9g29.6g10.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350612