Lohikiusaus

Viipaloi lohi paloiksi.

Voitele vuoka.

Laita osa juureksista ja kasviksista vuoan pohjalle ja niiden päälle osa lohisuikaleista.

Laita loput kasvis ja juuressuikaleet lohipalojen päälle.

Sekoita keskenään munat, mausteet, alpro soya sekä vesi.

Kaada seos vuokaan levittäen sitä koko alueelle tasaisesti.

Kallista vuokaa puolelta toiselle mausteiden jaj nesteiden sekoittumiseksi.

Paista aluksi 225 asteessa kiehumiseen saaakka ja pinnan ruskistumiseksi.

ja laske lämpö sitten 175 asteeseen.

Paista uunissa n. reilu tunti, että kasvikset pehmenevät.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohi, viipale (Netto), annos 50g519g908kcal98.6g0g57.1g0.5g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g998g399kcal10g80.9g3g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g559g157kcal6.1g26.8g2.2g16.8g
Kananmuna, omega, kuoreton 226g313kcal28.2g0.7g22.1g0g
Alpro soya light kevyt ruoka, soijakerma 5% (Alpro soya), annos 251g499g324kcal10g16.5g23g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 499g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g90g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g10g17kcal0.8g3.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6800g4237kcal307.4g256.2g215g37.6g
Valittu annoskoko3400g2118kcal153.7g128.1g107.5g18.8g
Annoskoko puolitettuna1700g1059kcal76.9g64.1g53.8g9.4g
Arvot/100g100g62kcal4.5g3.8g3.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=393603