Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1927g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 212g69kcal1.3g11.8g0.4g5.4g
Poronliha, paistettu 578g1156kcal143.4g0.1g65g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g642g257kcal6.4g52g1.9g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g36g43kcal0.9g2.2g3.2g0.5g
Suola, annos 3g6.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6804g3052kcal304g132.2g141g11.8g
Valittu annoskoko3402g1526kcal152g66.1g70.5g5.9g
Annoskoko puolitettuna1701g763kcal76g33.1g35.3g3g
Arvot/100g100g45kcal4.5g1.9g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=399305