Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 2332g3351kcal373.1g0g207.5g0g
Rypsiöljy 189g1670kcal0g0g188.9g0g
Purjosipuli 280g64kcal5.1g6.7g0.6g5.9g
Tilli, tuore 466g140kcal17.2g4.2g3.7g9.8g
Korppujauho 70g256kcal7.3g52.4g0.7g3.7g
Ruokasuola jodioitu 61g1.6kcal0.4g0g0g0g
Valkopippuri 4.7g13kcal0.5g2g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6804g10991kcal807.2g130.6g803g41.2g
Valittu annoskoko3402g5496kcal403.6g65.3g401.5g20.6g
Annoskoko puolitettuna1701g2748kcal201.8g32.7g200.8g10.3g
Arvot/100g100g162kcal11.9g1.9g11.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230