Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 396g565kcal49.5g1.2g40.6g0g
Sokeri 306g1243kcal0g305.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 205g703kcal20.9g143.5g2.5g7.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 18g67kcal3.3g2g3.9g5.5g
Leivinjauhe 9g16kcal0.5g3.4g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)270g540kcal7g10.5g54g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g450g1576kcal9.5g36g157.6g0g
Mansikka 396g184kcal2g33.3g0.8g7.5g
Banaani, kuorittu 540g470kcal5.7g98.9g2.2g9.7g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen811g486kcal2.4g113.5g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6804g11702kcal201.6g1496.4g524.8g59.8g
Valittu annoskoko3402g5851kcal100.8g748.2g262.4g29.9g
Annoskoko puolitettuna1701g2926kcal50.4g374.1g131.2g15g
Arvot/100g100g172kcal3g22g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=292705