Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi749g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 75g56kcal9.8g0.8g0.3g5.2g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1647g5928kcal214.1g1152.7g34.6g57.6g
Sokeri 30g122kcal0g29.9g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 150g795kcal0.4g0.7g89.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha337g559kcal64g0g33.7g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Ohrasuurimo 60g193kcal4.9g37.8g1.2g4.6g
Lihaliemi laimennettu 150g28kcal0g4.5g0.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl112g1011kcal0g0g112.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6804g17422kcal588.4g2460g545.8g137.4g
Valittu annoskoko3402g8711kcal294.2g1230g272.9g68.7g
Annoskoko puolitettuna1701g4356kcal147.1g615g136.5g34.4g
Arvot/100g100g256kcal8.6g36.2g8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334