Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Rypsiöljy 180g1592kcal0g0g180g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 190g1380kcal0g0.5g155.8g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g600g2292kcal10.8g560.4g2.4g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g836g334kcal4.2g83.6g4.2g4.2g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g240g1440kcal50.4g15.8g129.6g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g320g583kcal45.7g22.8g34.2g195.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 240g804kcal0.1g195.8g0.1g3.4g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6812g20934kcal334.4g2455g1102.8g405.8g
Valittu annoskoko3406g10467kcal167.2g1227.5g551.4g202.9g
Annoskoko puolitettuna1703g5234kcal83.6g613.8g275.7g101.5g
Arvot/100g100g307kcal4.9g36g16.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460255