Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 300g98kcal1.9g16.7g0.6g7.7g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow26g68kcal2.6g2.6g5.2g0.4g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 250g1140kcal52.4g0g104.8g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 450g158kcal20.8g8.8g1.4g11.3g
Tomaatti 220g50kcal1.2g7.6g0.7g3.1g
Spagetti 150g491kcal15.3g99.7g1.7g5g
Vesi, vesijohtovesi 2001g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton10g2.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6816g4013kcal188.4g271.2g228.8g55g
Valittu annoskoko3408g2007kcal94.2g135.6g114.4g27.5g
Annoskoko puolitettuna1704g1003kcal47.1g67.8g57.2g13.8g
Arvot/100g100g59kcal2.8g4g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218143