Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g389g109kcal2.3g23.2g0.8g9.7g
Lehtiselleri 150g19kcal1.7g1.6g0.3g1.5g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow2396g479kcal24g83.9g9.6g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g210g210kcal8.4g41.9g0.8g0g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g21g24kcal0.1g4.8g0g0g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Sipuli 165g50kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Oliiviöljy 42g371kcal0g0g41.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6816g2671kcal81g358.4g107.6g29g
Valittu annoskoko3408g1336kcal40.5g179.2g53.8g14.5g
Annoskoko puolitettuna1704g668kcal20.3g89.6g26.9g7.3g
Arvot/100g100g39kcal1.2g5.3g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116063