Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)598g3769kcal0g0g418.8g0g
Sokeri 407g1651kcal0g406.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g19g77kcal0g19g0g0g
Leivinjauhe 14g25kcal0.7g5.4g0g0.1g
Maissitärkkelys 134g477kcal0.5g115.3g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1089g3736kcal111g762.3g13.1g38.1g
Soijamaito (alpro soja)239g117kcal8.9g8.9g5.3g0g
Mansikkahillo 275g623kcal1.5g148.5g0.3g2.5g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)96g603kcal0g0g67g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu105g37kcal0.5g9g0.5g0g
Tomusokeri 1dl=60g431g1723kcal0g430.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6816g25679kcal246.2g3811.2g1011.6g81.4g
Valittu annoskoko3408g12840kcal123.1g1905.6g505.8g40.7g
Annoskoko puolitettuna1704g6420kcal61.6g952.8g252.9g20.4g
Arvot/100g100g377kcal3.6g55.9g14.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237423