Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 467g137kcal4.4g21g1.9g8.9g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g668g234kcal6.7g43.4g3.3g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g494g198kcal5.4g35.6g2.5g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)247g87kcal2.5g17g1.2g3.5g
Vesi1502g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g13g35kcal1.3g1.3g2.7g0.2g
Rypsiöljy 17g148kcal0g0g16.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6816g1674kcal40.6g236.6g56.6g25.2g
Valittu annoskoko3408g837kcal20.3g118.3g28.3g12.6g
Annoskoko puolitettuna1704g419kcal10.2g59.2g14.2g6.3g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3.5g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245921