Spagettivuoka

Keitä spagetti ohjeen mukaan.

Kuullota sipuli, lisää jauheliha.

Lisää sitten tomaattimurska, lihaliemikuutio ja mausteita maun mukaan, hauduta noin 10 min. Vispaa jauhot kylmään maitoon niin ettei jää paukkuja.

Kuumenna ja lisää suurin osa juustoraasteesta, anna kiehua 5 min. Lisää mausteita (paprika, valkopippuri).

Kaada uunivuokaan kerroksittain lihakastiketta, pastaa ja juustokastiketta.

Ripottele loppuraaste päälle.

Paista 200 C/30-40 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spagetti, keitetty, suolaton 400g392kcal12.2g79.6g1.3g4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha599g995kcal113.9g0g59.9g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl10g90kcal0g0g10g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g739g259kcal7.4g50.3g3.7g10.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.2g3kcal0.1g0g0.3g0g
Maito, Kevyt1199g552kcal38.4g57.5g18g0g
Vehnäjauho puolikarkea 80g274kcal8.1g55.9g1g2.8g
Juustoraaste emmental punaleima300g1169kcal86.9g0g89.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6816g7511kcal536g494.2g368.6g37.2g
Valittu annoskoko3408g3755kcal268g247.1g184.3g18.6g
Annoskoko puolitettuna1704g1878kcal134g123.6g92.2g9.3g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.3g5.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264522