Lakkapannacotta

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min.

Soseuta marjat.

Painele sose tarkkaan siivilän läpi, näin saat tasaisen sileän soseen.

Poista siemenet.

Kuumenna kerma ja sokeri kattilassa.

Anna kiehua välillä sekoitellen 5 - 10 min. Lisää marjasose ja liotetut liivatelehdet.

Kuumenna sekoittaen kiehuvaksi, älä keitä.

Nosta kattila levyltä.

Anna jäähtyä hetki.

Lisää rahka, sekoita tasaiseksi.

Kaada seos pieniin annoslaseihin.

Peitä kelmulla.

Anna hyytyä 3 - 4 tuntia kylmässä

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Mahanhi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl1599g5437kcal32g48g559.7g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.7g0g0g
Valio maustettu rahka, vanilja800g1279kcal58.4g127.9g56g0g
Lakka800g336kcal11.2g62.4g4g29.6g
Liivate 40g139kcal34.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6816g15762kcal271.6g816g1239.4g59.2g
Valittu annoskoko3408g7881kcal135.8g408g619.7g29.6g
Annoskoko puolitettuna1704g3940kcal67.9g204g309.9g14.8g
Arvot/100g100g231kcal4g12g18.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309843