Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1069g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 54g122kcal7.1g8.2g2.4g20g
Hiiva 134g100kcal17.5g1.5g0.5g9.2g
Rypsiöljy 160g1418kcal0g0g160.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 521g1788kcal53.1g364.9g6.3g18.2g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)1042g3336kcal143.9g604.6g33.4g130.3g
Auringonkukansiemen 428g2540kcal98.4g53.9g211.7g25.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6816g18608kcal640g2066.2g829.4g406.8g
Valittu annoskoko3408g9304kcal320g1033.1g414.7g203.4g
Annoskoko puolitettuna1704g4652kcal160g516.6g207.4g101.7g
Arvot/100g100g273kcal9.4g30.3g12.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337418