Etikkamarinoitu keräkaalisalaatti

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä.

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Sekoita kaikki kasvikset keskenään ja kaada öljy niiden joukkoon.

Kiehauta kaikki liemen aineet ja kaada kuuma liemi kasvisten päälle.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua ja säilytä viileässä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Salkolahti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1800g500kcal21.4g73.1g3.6g37.8g
Sokeri 153g621kcal0g152.8g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g240g74kcal0g24g0g0g
Valkosipuli 10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6816g2411kcal44.4g503g7.4g76g
Valittu annoskoko3408g1206kcal22.2g251.5g3.7g38g
Annoskoko puolitettuna1704g603kcal11.1g125.8g1.9g19g
Arvot/100g100g35kcal0.7g7.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428227