Matikkakeitto

Kuullota juurekset ja sipuli kattilassa.

Mausta suolalla, pippurilla, chilillä, muskotilla, inkiväärillä, currylla ja laakerinlehdillä.

Lisää vesi.

Keitä keittoa 10-15 minuuttia.

Lisää kala ja kerma sekä loraus sitruunamehua.

Jatka keittämistä kunnes kala on kypsää ja juurekset sopivan pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g66g40kcal1g8.6g0.1g0.6g
Lanttu 38g11kcal0.4g1.8g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Oivariini, juokseva, rasvaseos4.7g34kcal0g0g3.8g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Made 53g36kcal8.2g0g0.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)25g40kcal0.7g0.7g3.8g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton8g13kcal0.6g0.3g1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton5.6g1.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana683g356kcal22.2g24.4g18.2g3g
Valittu annoskoko341g178kcal11.1g12.2g9.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna171g89kcal5.6g6.1g4.6g0.8g
Arvot/100g100g52kcal3.3g3.6g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108293