Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 88g16kcal0.5g2.2g0.4g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g88g53kcal1.3g11.4g0.1g0.8g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g88g130kcal17.7g1.5g5.7g0g
Fetajuusto (Pirkka)44g120kcal7g0.4g10.1g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)18g5.3kcal0.2g0.7g0.1g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 18g68kcal0.4g0.4g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana682g784kcal54.2g33.2g47.6g2.8g
Valittu annoskoko341g392kcal27.1g16.6g23.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna171g196kcal13.6g8.3g11.9g0.7g
Arvot/100g100g115kcal7.9g4.9g7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136772