Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 98g162kcal16.4g0g10.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.5g32kcal0g0g3.5g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 12g31kcal3.2g0g2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 70g231kcal1.4g2.1g24.5g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g158g55kcal2.8g10.1g0.3g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana683g1022kcal47.6g24.4g82.2g10g
Valittu annoskoko341g511kcal23.8g12.2g41.1g5g
Annoskoko puolitettuna171g256kcal11.9g6.1g20.6g2.5g
Arvot/100g100g150kcal7g3.6g12g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188481