Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g105g158kcal17.8g0.4g9.2g0g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g113g64kcal1.6g13.9g0.2g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi11g1.1kcal0.2g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana682g445kcal39.2g29g18.8g0g
Valittu annoskoko341g223kcal19.6g14.5g9.4g0g
Annoskoko puolitettuna171g111kcal9.8g7.3g4.7g0g
Arvot/100g100g65kcal5.7g4.2g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204902