Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 163g48kcal1.7g7.6g0.5g3g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Ruokasuola jodioitu 0.9g0kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 15g45kcal2.8g0.4g3.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.8g0g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana683g465kcal30.8g19.6g28g7.2g
Valittu annoskoko341g233kcal15.4g9.8g14g3.6g
Annoskoko puolitettuna171g116kcal7.7g4.9g7g1.8g
Arvot/100g100g68kcal4.5g2.9g4.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382946