Raparperi-mansikkakeitto

Keitä raparperi, vesi, kanelitanko ja sokeria 5 min. ota pois liedeltä.

Lisää perunajauho kylmään veteen ja liruta se keittoon.

Kiehauta.

soseuta mansikat ja lisää ne.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 911 grammaa

Winqan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 131g44kcal0.9g7.2g0.1g1.8g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g1.9g11kcal0.1g1.1g0.7g0g
Ruokosokeri16g64kcal0g15.7g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 5.2g18kcal0g4.3g0g0.1g
Mansikka 188g87kcal0.9g15.7g0.4g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana683g449kcal3.8g88g2.4g11g
Valittu annoskoko342g225kcal1.9g44g1.2g5.5g
Annoskoko puolitettuna171g112kcal1g22g0.6g2.8g
Arvot/100g100g66kcal0.6g12.9g0.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=194727